Ügyfeleim mondták

 • ...A legjobb dolog, hogy a konzultációkra el tudtál jönni az otthonunkba és így sokkal könnyebben és nyíltabban tudtunk kommunikálni, nagyon gyorsan kialakult a bizalom, főleg a fiam részéről. Nem érezte magát senki sem annyira feszélyezetten, mintha egy rendelőben lenne...

  Vendég
 • Kedves Zénó!

  Életünk legszebb és legvágyottabb ajándékát adtad nekünk!....vissza hoztad a Nyugalmat, Szeretetet és Mosolyt! Újra egységes a családom, újra Öröm az együttlét! visszakaptam azt a gyermekem, aki eltávolodott Tőlem, Tőlünk!
  Olyan anyának tartom magam, aki rajong a gyermekeiért. Igyekszem mindent megadni Nekik minden téren. Nyitottság, érzelmek, anyagiak, gondoskodás, stb., mindig mellettük állok és azt gondolom adnak is a véleményemre, de legalábbis kikérik.
  "A tanácsokban azt szeretem a legjobban, hogy nem kell őket megfogadni!", de érdemes elgondolkodni rajta. Ez az egyik élet filozófiám.
  Sajnos a kisebbik fiammal évek óta megromlott a kapcsolatunk. Kiskamasz kora óta , mintha más dimenzióban élnénk. Érzelmileg küzdelmes időszakot éltünk meg, állandó viták, veszekedések, botrányok, magatartási problémák, bukások, kudarcok, nevelési tanácsadók, különböző "magatartással" foglalkozó intézmények, szülői tanfolyamok, gyerek kezelési programok, pszichológus ,pszichiáter, kineziológus, asztrológus, stb. következtek. Mindenhol nagy ígéretek voltak, de idővel mindig az lett a vége: "Nincs semmi baja a gyereknek, fogadjam el, hogy ilyen. Hosszú évek alatt elkeseredtem. Kezdtem elhinni, hogy bennem van a hiba.
  A sors iróniája (Isteni gondviselés), hogy rátaláltam a [B]KamaszSzervízre[/B]. Bár 40 éves elmúltam (túl a kamaszkoron), utolsó esélyként, jelentkeztem egy beszélgetésre, mondván bennem van a hiba, én lennék a páciens. Zénó meghallgatott. Nem igért semmit, de azonnali,életszerű tanácsokat adott (eddig ilyesmit sehol nem kaptam). Megtanított kommunikálni, kezelni a vitás helyzeteket,....., aminek az lett az eredménye, hogy a gyermekem elkezdett együttműködni, tiszteletet mutatni, tanulni, olyan kezdett lenni a viselkedése, mint amilyennek mindig szerettem volna. Nem tudom mi a titka, tud a gyermekem nyelvén és megtanított engem is. Most már gyakrabban mosolygok (addig sírás és keserűség volt az életem, tele kudarcokkal). Nem lehet szavakkal leírni az érzést , amikor egy anya, egy család visszakapja a szeretet de "eltávolodott" gyermekét. Megszűntek a dühkitörések az én gyötrődéseim. Zénó BÉKÉT hozott a házunkba, az ÉLETÜNKBE! Amikor már feladni készültem, megmutatta, hogy van JÖVŐNK! Újra vannak közös ebédek, családi programok, beszélgetések.
  Zénó reményt adott, utat mutatott. A fiam, aki senkivel nem volt nyílt és őszinte, bizalommal fordul hozzá, kikéri a véleményét. Ezt csak az értékeli , aki tudja milyen egy kamasz (lelke), ez kivételes dolog. "Kinyitotta" a gyermekemet (Neki volt "kulcsa" hozzá) és engem is megtanított, hogy jobb szülő lehessek. Életem álmát váltotta valóra: visszakaptam a "kis"fiamat.

  Ha úgy érzed nincs remény , kérdezd meg Zénót! Nincs mit veszítened! Csak nyerhetsz! Megoldásokat! Eredményeket! Egy kiegyensúlyozottabb életet!
  Én is elfogadóbb lettem, eltűnt az addigi keserűség az életemből. Boldog vagyok, hogy ilyen SEGÍTŐRE találtam, mint ZÉNÓ!
  Örökké hálás leszek mindazért amit értünk tettél!

  Köszönöm, köszönöm, köszönöm...

  Zita