Ügyfeleim mondták

  • Nehéz könyv volt, sok minden megfogalmazódott bennem az olvasás közben/után. Először is az tetszett nagyon, hogy az Ön történetét nem valaki könnyen emészthető stílusú béríró írta meg, hanem Ön, saját maga. Ettől (is) hiteles, ettől (is) ijesztő. Nem kivételes történet, melyhez kivételes körülmények kellettek, ezért távol érzi magát az olvsó az egésztől. Nagyon is megérintett és ijesztően közelinek tűnt így, hitelesen. Ijesztőnek, mert elképesztő sok gyerek van, akinek a képességei tipikusan nem az iskolai környezetben tűnnek ki. Vagy akikre nem figyelnek otthon. Ijesztő, hogy ennyi elég is, hogy ilyen könnyű belecsúszni ebbe a spirálba szimplán akár kortárs nyomás hatására. Hogy ahogy többször írta, fogalma sem volt gyakorlatilag, hogy mit csinál, vagy amit csinál mik lesznek a következményei, csak ment a többiek után. Ijesztő, amit eddig is tudtam, de valahogy most méginkább hangsúlyos lett, hogy mekkora a szülő felelőssége. Ijesztő volt érezni/átélni a veszteséget, amit a figyelem hiánya okozhat! Végig éreztem a küzdelmet. Annak a küzdelmét, hogy nehéz leírni az egészet. Azt, hogy egyáltalán nem egyszerű tisztának maradni. Hogy ez napi küzdelmet is jelent(het). Eddig is tiszteltem és nagyon nagyra becsültem a feleségét is és Önt is, de most méginkább. Köszönöm, hogy elolvashattam!

    ZS
  • Örülök, hogy megismerhettük Önt! Nagyon hatásos és jó , hogy személyes-közvetlen kapcsolat kialakítására van lehetőség a segítségnyújtásban. Szerintem ez a legfontosabb. Amit még kiemelnék az a hiteles beszéd és szimpátia, csak így lehet bizalmas kapcsolatba kerülni. Én úgy érzem fiam megbízott Önben, elfogadta gondolatmenetét. Bízom abban, hogy ezután csak jobb napok következnek.
    Már lehet észrevenni változásokat életvitelében, gondolkodásában. Remélem ez csak javulni fog. Sajnos sok rossz napok állnak mögöttünk, ezután csak jó jöhet- az Ön segítségének is köszönhetően.
    Kívánok munkájához és magánéletéhez sok sikert!

    - -
 

Flash-Back
Visszatértem a függőségből

 

Kiadta: Harmat Kiadó 2018.
Szerkesztette: Szigeti László

Könyvbemutató: 2018. Június 4.-10. Ünnepi Könyvhét Bp. V. kerület Vörösmarty Tér

 

Beleolvasok