Ügyfeleim mondták

 • Örülök, hogy megismerhettük Önt! Nagyon hatásos és jó , hogy személyes-közvetlen kapcsolat kialakítására van lehetőség a segítségnyújtásban. Szerintem ez a legfontosabb. Amit még kiemelnék az a hiteles beszéd és szimpátia, csak így lehet bizalmas kapcsolatba kerülni. Én úgy érzem fiam megbízott Önben, elfogadta gondolatmenetét. Bízom abban, hogy ezután csak jobb napok következnek.
  Már lehet észrevenni változásokat életvitelében, gondolkodásában. Remélem ez csak javulni fog. Sajnos sok rossz napok állnak mögöttünk, ezután csak jó jöhet- az Ön segítségének is köszönhetően.
  Kívánok munkájához és magánéletéhez sok sikert!

  - -
 • Kedves Zénó!

  Nagyon örülök, hogy rátaláltam az általad nyújtott segítségre, mert ha a szülő 14 éves kamasz gyermeke öngyújtógázt szív, mindenképp szakember segítsége kell , mert szerintem ezt nagyon nehéz lenne egyedül megoldani!
  Ennek hátterében nagyon sok és összetett dolog lehet.Ilyenkor a szülő szégyenében nem mer iskolához, hivatalos személyhez fordulni, mert fél a következményektől! Így voltam én is! De viszont valamit tenni kellett!!!

  Vendég