Rólam írták

...A szülő-gyermek kapcsolat pozitív irányba változott, főleg apával, amit nagyon fontosnak tartok egy kamasz fiú életében.
Nincsenek már meg a mindennapos veszekedések, dühkitörések és a konfliktusok is csendesebben zajl***k le...

Vendég

...Tudatosan több időt töltünk a gyermekünkkel, jobban figyelünk rá. és talán a gyermek is megtalálta a helyét a családban, érzi, hogy fontos nekünk.
Megértettük mi felnőttek, hogy mennyire fontos a biztos családi háttér ahhoz, hogy a gyerek ne térjen le a helyes útról.[/B](ne keveredjen rossz társaságba, ne nyúljon drogokhoz csak azért, hogy jól érezze magát)
A találkozásaink után bízunk benne, hogy olyan családi életet tudunk kialakítani, ahol egy kamasz gyerek biztonságban, megbecsülve és jól fogja magát érezni !...

Vendég

Örülök, hogy megismerhettük Önt! Nagyon hatásos és jó , hogy személyes-közvetlen kapcsolat kialakítására van lehetőség a segítségnyújtásban. Szerintem ez a legfontosabb. Amit még kiemelnék az a hiteles beszéd és szimpátia, csak így lehet bizalmas kapcsolatba kerülni. Én úgy érzem fiam megbízott Önben, elfogadta gondolatmenetét. Bízom abban, hogy ezután csak jobb napok következnek.
Már lehet észrevenni változásokat életvitelében, gondolkodásában. Remélem ez csak javulni fog. Sajnos sok rossz napok állnak mögöttünk, ezután csak jó jöhet- az Ön segítségének is köszönhetően.
Kívánok munkájához és magánéletéhez sok sikert!

- -

Gyors és hatékony. Őszintén szólva szkeptikus voltam de nem bántam meg

- -

Zénóból árad a nyugalom és a stabilitás, öröm volt vele dolgozni

J.

Köszönöm! Olyan jó volt magával beszélgetni…

Anita

Köszönöm neked a rengeteg segítséget!!!

Attila

Kedves Zénó! Nagyon köszönöm a rám figyelést, a kijózanító szavait!

Andrea
orsolics zeno
 

Flash-Back
Visszatértem a függőségből

 

Kiadta: Harmat Kiadó 2018.
Szerkesztette: Szigeti László

Könyvbemutató: 2018. Június 4.-10. Ünnepi Könyvhét Bp. V. kerület Vörösmarty Tér

 

Beleolvasok