Orsolics Zénó vagyok,

immáron 18 éve segítem a hozzám forduló felnőtteket és kamaszokat.

Egyik erőforrásom, hogy megjártam nagy mélységeket, ahol megtapasztaltam az elesettséget, a rászorultságot. Elsősorban magammal kellett megküzdenem. 
Az önismeretet egy élethosszig tartó folyamatnak látom. Ebből kifolyólag az igazán kényes üzleti vagy magánéleti kérdésekben tudok neked segíteni.

 

"Hiszem, hogy a kapcsolat gyógyít és nem a módszer"
- Orsolics Zénó

Ügyfeleim mondták

  • Kétségtelen, hogy vannak életszakaszok, amelyek nehezebbek, és ha átmenetileg is, de segítségre szorulunk. Jó, hogy van olyan szakember, aki nem csak, hogy átélte de a segítségadásban is maximálisan igényes. Örülök, hogy megismerhettem!

    Attila
  • Két fiút nevelek. A nagyobbikkal voltak problémák, amikor elkezdett serdülni. A szokásos bulizások, nem jött haza a megbeszélt időre. Azután egyre szemtelenebb lett, káromkodott, agresszív lett. Feltűnt, hogy nagyon hullámzott a hangulata. Egyszer a táskájában a megmaradt szendvicse után kutattam, amikor cigit és különböző eszközöket találtam. Kis zacskóban fehér port, egy másikban pedig füvet. Teljesen lerémültem. Az én fiam drogos? Napokig le voltam bénulva. Nem tudtam, hogy mit tegyek? Kinek mondjam el vagy kinek ne? Egy éjszaka segítség után kutattam az interneten, így találtam meg Zénót. Először egyedül mentem hozzá és mindent elmondtam neki. Mivel ő is drogozott, pontosan tudta, hogy miről van szó. Innentől kezdve biztos voltam benne, hogy a probléma megoldódik. Zénó közvetlen és hiteles, szakértelmével könnyen közel került Ricsihez és jó irányba tudta befolyásolni. Nagyon jó kapcsolatban vannak a mai napig. Köszönjük.

    egy édesanya